SkytterAdmin

er DIN side for å melde deg på stevner og se dine resultater.

Adressen er: app.skyting.no

(og nei. Det er ingen app. Kun en nettadresse!)

Her ser du at du har flere veier til Rom.

Hovedinnloggingen er kjappest. Du trenger bare å aktivere deg som bruker til Rubic og bruke denne hver gang. Ser at for min del, så er da brukernavnet e-postadressen jeg har registrert meg med.

Vipps er no vipps. Skriv inn tlf.nummeret. Logg inn på Vipps og bekreft det tosifrete nummeret som kom opp. Nederst er via idrettsforbundets side og innlogging med navn og passord som tidligere eller om du har innlogging også via andre idretter til NIF.

"Terminliste" og eventuelt "Mine resultater" er vel det mest relevante her. Under ditt eget navn (profil) finner du bl. a. Startkortet ditt.

TERMINLISTE

Her kan/må du filtrere slik at lista blir mest mulig relevant for deg.

På bildet under er det satt opp med stevner f.o.m. i dag og kun for Sør- og Nord-Trøndelag skytterkrets.

Her kan du så velge det som er interessant stevne for deg.

Trykk så på PÅMELDING for å ......

Her varierer det litt på hva du må eller kan gjøre.

Kontrollér eller velg:

NAVN (oftest ditt eget)
GREN (Pistol eller Rifle)
ØVELSE (40 eller 60 skudd m.v. - hvis luft)
KLASSE (i henhold til startkortet ditt)
STARTLAG (Når vil du skyte - om valgbart)

Om det f.eks. er et rent pistolstevne kommer det ikke opp alternativer under "Gren".

Noen få klubber praktiserer "online betaling". Da må du betale når du melder deg på.
Dette gjelder i alle fall TSS. Til de andre betaler du ved oppmøte.